www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A tavalyi évben már beszámoltunk arról, hogy a legendás hírű csali imitációk megalkotója, az Enterprise Tackle a CC Moore & Co-val karöltve közös munkába kezdett, amelynek eredményeképpen megszülettek a tradicionális angol vállalat aromáiban áztatott, lebegő csemegekukorica imitációi. A project most folytatódik, hisz az idei évben a kollekció két új termékkel bővült ki.

 

1999-ben, azaz egészen pontosan 17 évvel ezelőtt a lelkes pontyhorgász, Chris Hornsby piacra lépett az eredeti és legjobb csemegekukorica imitációval, amely forradalmi hatást gyakorolt az angol pontyhorgászat világára. A már sokszor lemásolt csali fogósságát bizonyítja több ezer kifogott kapitális ponty, compó és dévérkeszeg, amelyek közül nem egy brit rekordpéldánynak bizonyult. Időközben a fejlesztéseknek köszönhetően az Enterprise Tackle újabb és újabb csali utánzatokkal kápráztatta el a célközönséget. Az imitációk anyaga elég puha ahhoz, hogy horogra tűzve kínáljuk fel, de a leghatásosabb hajszálelőkére fűzve szerelni. Használhatók önmagukban lebegtetve, vagy akár más csali kiegyensúlyozásához is. Az Enterprise Tackle-t olyan szaktekintélyek segítették, mint Frank Warwick és Alan Stagg ( Gardner Tackle média menedzser) akik áldozatos munkájukkal az éve során rendkívül sokat segítettek, hogy a cég mind a mai napig megőrizze vezető pozícióját a csali imitációk piacán.

Aromába áztatott csali imitációk –a közös project folytatódik
17 éve a piacon

Aromába áztatott csali imitációk –a közös project folytatódik
Frank Warwick...

Aromába áztatott csali imitációk –a közös project folytatódik
...és Alan Stagg a cég két "nagyágyúja"

Az Enterprise Tackle néhány évvel ezelőtt egy merőben új termékcsaláddal lépett piacra. A kollekcióban összegyűjtötték Anglia csaligyártó cégeinek legsikeresebb aromáit, amelyekhez forradalmi esszenciáival 2016-ban a CC Moore is csatlakozott. Az öt íz most újabb kettővel bővült ki, méghozzá az igen csak népszerű GLM (zöld ajkú kagyló) és a sokak által nagyra becsült szilva aromában ázó csemegekukorica imitációkkal.

Aromába áztatott csali imitációk –a közös project folytatódik
A már meglévő ízek mellé...

Aromába áztatott csali imitációk –a közös project folytatódik
...most újabb kettő csatlakozott

Remélhetőleg a két cég közötti sikeres projekt folytatása meghozza gyümölcsét, amely a kifogott halak képeiben jelenik majd meg, hisz nincs annál nagyobb büszkeség egy cég számára, mint az elégedett, boldog és sikeres horgász.

Figyelem! A CC Moore aromába áztatott Enterprise újdonságait keressék Solartackle.hu weboldalon és a horgászboltok polcain!

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés