www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

Megérkezett a Pontycentrum webáruházába (www.pontycentrum.hu) a Cygnet Tackle 2015. évi egyik újdonsága, egy fantasztikus swinger család, amely a Cygnet Indication nevet viseli. Az igényes stílusban megtervezett, de még is rendkívül egyszerű és egyedi Indication egy egész szortimentet vonultat fel, beleértve a swingerekhez használt ötletes kiegészítőket és világító izotópokat is.

 

A Cygnet Tackle egy páratlan teljesítményt nyújtó, prémium kategóriás termékek gyártására szakosodott angol vállalat. A tradicionális céget az 1990'es évek közepén alapította Mick Nolan. A teljes kínálat alapját egy csúcsminőségű, kör keresztmetszetű , konstrukciós alumínium jelenti. A kollekció magas használati értéket emeli, hogy minden egyes termék porszórt, kopásálló, diszkrét matt fekete felülettel rendelkezik, amely nem csak, hogy jól néz ki, de a hosszú évek tartós használata során sem fog elhasználódni. Az évről évre egyre bővülő kínálatban nem csak a különböző bottartó állványok találhatók meg, hanem leszúrók, kereszttartók, tripodok, mérlegelő állványok, és néhány ötletes egyedi kiegészítő is a Cygnet Tackle részét képezi. Azonban az idei év elején a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a termékpalettát színesítve megalkotják az Indication családot. A kiváló minőségű swingerek érdekessége, hogy ezeket tulajdonképpen egy kis angol manufaktúra a Muddy Waters gyártja a Cygnet-nek, tehát a termékek nem olcsó másolat származékok egy távol keleti műhelyből.

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család
Egyszerűen egyedi

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család
Muddy Waters és a Cygnet Tackle: Marc Walters és John Walker. Egy gyümölcsöző vállalkozás kezdete

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család
Egy nyári pillanat: készülnek termékfotókClinga Old Skool:
A Clinga Old Skool egy ultra könnyű, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült „láncos swinger”. Hagyományos, klasszikus „retro” formájával a cég visszatért a „gyökerekhez.” Legendás hírű elődje annak idején az angol horgászok első számú kedvence volt. Évtizedek alatt megszámlálhatatlan darabot értékesítettek belőle. A pontyhorgászok lehető összes igényét teljesítő Clinga Old Skool praktikus és ötletes zsinórcsiptető része, egy puha és megerősített anyagból készült, amely a főzsinórt semmi esetre sem károsítja. Az egyedi tervezésű felső „antenna” alak tökéletesen és elmozdulás nélkül felfekszik a főzsinórra, így még a legnagyobb szélben, vagy laza zsinór használata esetén sem „csippant” be az elektromos jelző. A leleményes csiptetőrendszer természetesen a főzsinór vastagságához állítható, amely egy „gumigyűrű" mozgatásával valósítható meg. Kis ólomsúllyal való, laza zsinóros horgászathoz használható. Kialakításánál, és működésénél fogva még a legérzékenyebb ejtős és húzós kapásokat is közvetíti. Bevágás esetén minden helyzetben 100%-ban „leold.” A rikító színű „fej részébe” világító izotóp (3x10mm Izolite) is beilleszthető. Külön opcióként különböző hosszúságú és típusú láncok, valamint rozsdamentes „swinger talp” is vásárolható hozzá. 15 cm-es hosszúságú felületkezelt, strapabíró fekete lánccal, és 7 színben kerül forgalomba. Kiváló ár érték aránnyal bír.

Méret: 10mm x 22mm

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család


 


Clinga Lite:
A Clinga Lite az ultra könnyű Clinga Old Skool közepes méretű, karcsúbb változata. A pontyhorgászok lehető összes igényét teljesítő Clinga Lite praktikus és ötletes zsinórcsiptető része, egy puha és megerősített anyagból készült, amely a főzsinórt semmi esetre sem károsítja. Az egyedi tervezésű felső „antenna” alak tökéletesen és elmozdulás nélkül felfekszik a főzsinórra, így még a legnagyobb szélben, vagy laza zsinór használata esetén sem „csippant” be az elektromos jelző. A leleményes csiptetőrendszer természetesen a főzsinór vastagságához állítható, amely egy kis „clip” mozgatásával valósítható meg. Méretéből kifolyólag a közepes távolságra való horgászatokhoz használható. Kialakításánál, és működésénél fogva még a legérzékenyebb ejtős és húzós kapásokat is közvetíti. Bevágás esetén minden helyzetben 100%-ban „leold.” A rikító színű „fej részébe” világító izotóp (3x25mm Izolite) is beilleszthető. Külön opcióként különböző hosszúságú és típusú láncok, valamint rozsdamentes „swinger talp” is vásárolható hozzá. 15 cm-es hosszúságú felületkezelt, strapabíró fekete lánccal, és 7 színben kerül forgalomba. Kiváló ár érték aránnyal bír.

Méret: 10mm x 37mm

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család


 

Clinga Dumpy:

A Clinga Dumpy a közepes méretű Clinga Lite vaskosabb változata. A pontyhorgászok lehető összes igényét teljesítő Clinga Dumpy praktikus és ötletes zsinórcsiptető része, egy puha és megerősített anyagból készült, amely a főzsinórt semmi esetre sem károsítja. Az egyedi tervezésű felső „antenna” alak tökéletesen és elmozdulás nélkül felfekszik a főzsinórra, így még a legnagyobb szélben, vagy laza zsinór használata esetén sem „csippant” be az elektromos jelző. A leleményes csiptetőrendszer természetesen a főzsinór vastagságához állítható, amely egy kis „clip” mozgatásával valósítható meg. Méretéből kifolyólag a közepes távolságra való horgászatokhoz használható. Kialakításánál, és működésénél fogva még a legérzékenyebb ejtős és húzós kapásokat is közvetíti. Bevágás esetén minden helyzetben 100%-ban „leold.” A rikító színű „fej részébe” világító izotóp (3x10mm Izolite) is beilleszthető. Külön opcióként különböző hosszúságú és típusú láncok, valamint rozsdamentes „swinger talp” is vásárolható hozzá. 15 cm-es hosszúságú felületkezelt, strapabíró fekete lánccal, és 7 színben kerül forgalomba. Kiváló ár érték aránnyal bír.

Méret: 15mm x 22mm

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család


 


Clinga Standard:
A Clinga Standard a Cygnet Tackle 2015-ben debütált fantasztikus újdonsága, amely egy rendkívül sokoldalúan felhasználható, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, univerzális láncos swinger. A különböző helyzetekben, szituációkban bárhol használható Clinga Standard a pontyhorgászok lehető összes igényét teljesíti. Ötletes zsinórcsiptető része, egy puha és megerősített anyagból készült, amely a főzsinórt semmi esetre sem károsítja. Az egyedi tervezésű felső „antenna” alak tökéletesen és elmozdulás nélkül felfekszik a főzsinórra, így még a legnagyobb szélben, vagy laza zsinór használata esetén sem „csippant” be az elektromos jelző. A leleményes csiptetőrendszer természetesen a főzsinór vastagságához állítható, amely egy „gumigyűrű” mozgatásával valósítható meg. Méretéből kifolyólag a nagyobb távolságra való horgászatokhoz is használható. Kialakításánál, és működésénél fogva még a legérzékenyebb ejtős és húzós kapásokat is közvetíti. Bevágás esetén minden helyzetben 100%-ban „leold.” A rikító színű „fej részébe” világító izotóp (3x20mm Izolite) is beilleszthető. Külön opcióként különböző hosszúságú és típusú láncok, valamint rozsdamentes „swinger talp” is vásárolható hozzá. 15 cm-es hosszúságú felületkezelt, strapabíró fekete lánccal, és 7 színben kerül forgalomba. Kiváló ár érték aránnyal bír.

Méret: 15mm x 32mm

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család


 

Clinga Long Range:
A Clinga Long Range a Cygnet Tackle 2015-ben debütált fantasztikus újdonsága, amely a rendkívül sokoldalúan felhasználható, Clinga Standard robusztusabb változata. A pontyhorgászok lehető összes igényét teljesítő Clinga Long Range praktikus és ötletes zsinórcsiptető része, egy puha és megerősített anyagból készült, amely a főzsinórt semmi esetre sem károsítja. Az egyedi tervezésű felső „antenna” alak tökéletesen és elmozdulás nélkül felfekszik a főzsinórra, így még a legnagyobb szél esetén sem „csippant” be az elektromos jelző. A leleményes csiptetőrendszer természetesen a főzsinór vastagságához állítható, amely egy kis „gumigyűrű” mozgatásával valósítható meg. Méretéből kifolyólag közepes és a nagyobb távolságokra, feszes zsinórral való horgászatokhoz használható. Kialakításánál, és működésénél fogva még a legérzékenyebb ejtős és húzós kapásokat is közvetíti. Bevágás esetén minden helyzetben 100%-ban „leold.” A rikító színű „fej részébe” világító izotóp (3x20mm Izolite) is beilleszthető. Külön opcióként különböző hosszúságú és típusú láncok, valamint rozsdamentes „swinger talp” is vásárolható hozzá. 15 cm-es hosszúságú felületkezelt, strapabíró fekete lánccal, és 7 színben kerül forgalomba. Kiváló ár érték aránnyal bír.

Méret: 20mm x 32mm

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család


 

Clinga XL & XXL:
Clinga XL & XXL a Cygnet Tackle 2015-ben debütált fantasztikus újdonsága, amely egy robusztus méretű láncos swinger. A kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült mega kapásjelző Clinga XL & XXL ötletes zsinórcsiptető része, egy puha és megerősített anyagból készült, amely a főzsinórt semmi esetre sem károsítja. Az egyedi tervezésű felső „antenna” alak tökéletesen és elmozdulás nélkül felfekszik a főzsinórra, így még a legnagyobb szél esetén sem „csippant” be az elektromos jelző. A leleményes csiptetőrendszer természetesen a főzsinór vastagságához állítható, amely egy kis „gumigyűrű” mozgatásával valósítható meg. Méretéből kifolyólag kizárólag a nagyobb, akár extrém távolságokra, feszes zsinórral való horgászatokhoz használható. Kialakításánál és működésénél fogva még a legnagyobb hullámzásban is tökéletesen közvetíti a kapásokat. Az igazi „nehézbombázó” kiválóan használható nagy sodrású folyóvizek esetén is. Bevágás esetén minden helyzetben 100%-ban „leold.” A rikító színű „fej részébe” világító izotóp (3x25mm Izolite) is beilleszthető. Külön opcióként különböző hosszúságú és típusú láncok, valamint rozsdamentes „swinger talp” is vásárolható hozzá. 15 cm-es hosszúságú felületkezelt, strapabíró fekete lánccal, kizárólag fehér színben és két méretben kerül forgalomba. Kiváló ár érték aránnyal bír.

Méret:
Clinga XL: 20mm x 35mm
Clinga XXL: 30mm x 50mm

Súly:
Clinga XL: 35g
Clinga XXL: 75g

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család


 

 

Clinga Flexi Arms:
A Clinga Flexi Arms egy rendkívül ötletes és egyedi tervezésű kiegészítő az Indication swingerekhez. A mindent igényt kielégítő csuklós egység segítségével a láncos swinger pillanatok alatt merev karossá szerelhető. Használatával kiküszöbölhető laza zsinórral való horgászatkor a lánccal szerelt swingerek oldal irányú mozgása. Óriási előnye, hogy a magasra felállított botoknál is tökéletesen használható, amikor már a láncos kapásjelzők elvesztik előnyüket. Mindkét oldalát flexibilis mechanizmussal látták el, így a horgászbot bármilyen helyzetében tökéletesen beállítható, hogy még a legóvatosabb kapásokat is közvetíteni tudja. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült. Két méretben (hosszúság) kapható. Kizárólag a Cygnet Indication swingerekkel kompatibilis.

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család


 

 

Kiegészítők:
Az Indication szegmens részét képezik a kiegészítő kellékek és a pótalkatrészek is, úgy, mint a két méretben kapható Klippa Clips, a „csiptetőrendszer” működéshez elengedetlenül szükséges „O” gumigyűrű, a rozsdamentes „swinger talp”, a különböző hosszúságú és kivitelű láncok, „puha és rugalmas „dacron” zsinór, valamint a világító izotópok is.

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család
Klippa Clips

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család
Gumigyűrű a Klipp Klips tökéletes működéshez

 Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család
Stainless Steel swinger talp

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család
Különböző hosszúságú és kivitelű láncok, puha és rugalmas "dacron" zsinór

Cygnet Tackle újdonságok 2015. - Fantasztikus swinger család
Isolites: fény az éjszakában. 3 méret, 6 szín

Remélhetőleg a hazai pontyhorgászok tetszését is elnyerték a Cygnet Tackle egyediséggel rendelkező Indication swinger családja, amelyek minden bizonnyal rengeteg örömöt fognak okozni majd a vízparton!

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

Megérkezett a Pontycentrum webáruházába a Cygnet Tackle 2015. évi egyik újdonsága, egy fantasztikus swinger család,...

Szerző: Horgászat - www.horgaszat.com2015. december 20.

 

FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés