www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

Az O’REEL márkat 2014-ben jelent meg a magyar piacon, felső-közép kategóriás termékkínálattal. Ebben a cikkünkben orsóválasztékuk legnépszerűbb tagját vesszük górcső alá:

a MAXIMUS nyelető fékes orsó családot. Mint a neve is mutatja és a képeken is jól látszik, nem kispályás termékről van szó. Nagyméretű, nyelető fékes, távdobó orsó. Dobja, a legújabb trendnek megfelelően, nyújtott, nagy átmérőjű, könnyű fém, kellően meredek peremmel a tetején. Ezek a tulajdonságok mind alapvetőek és szükségesek a nagy dobótávolság eléréséhez. Ehhez azonban tökéletes zsinórfektetésre is szükség van és a MAXIMUS orsók ebben is a maximumot nyújtják. A tökéletes zsinór visszacsévélést a csigás dobemelés (wormshaft) biztosítja. A MAXIMUS fékrendszere is a legjobbak közé emeli az orsót. Az első fék lamellái közel 10mm-el nagyobbak sok 8000-9000-es orsó lamelláinál. A megnövelt felület miatt, sokkal precízebben lehet beállítani a fékerőt úgy, hogy az garantáltan tapadás-és szaggatásmentes lesz.  A nyelető fék váltó mechanizmusának alkatrészei erőteljesek, vastagok. 

 

Az orsó karcsú háza ABS-Grafit, amely közismerten ütésálló és könnyű. A hajtókar fémből készült, ami ebben a kategóriában alapvető. A hajtókar fogantyúja csúszásmentes, ergonomikus kialakítású, alapanyaga gumi. Kézbe véve azonnal olyan az érzésünk, hogy ez egy jól megtervezett megbízható orsó. Az orsót megtekerve, nem ráz, nem imbolyog a rotor, ami köszönhető a jó kiegyensúlyozásának, a holtjátékmentes oldalsó kitérésének, a kiváló minőségű, 5 db rozsdamentes acél csapágynak és a csigás dobemelésnek. Az azonnali visszaforgás gátló is kiválóan teszi a dolgát. Az orsóhoz jár egy grafit pótdob is, ami jól jön, ha a parton gyors szerelékváltásra van szükség. Az orsót három méretben lehet megvásárolni, FS6000, FS78000 és FS8000.

 

Közvetlen link az orsóhoz itt >>>

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

Az O’REEL márkat 2014-ben jelent meg a magyar piacon, felső-közép kategóriás termékkínálattal. Ebben a cikkünkben orsóválasztékuk legnépszerűbb tagját vesszük górcső alá.

Posted by Horgászat - www.horgaszat.com on 2015. június 24.

Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 
FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés