www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A Solar legújabb kapásjelző rendszerének egyes elemeit bár bemutattuk nektek külön-külön, ám a család az új hosszú szárú Titanium swingerekkel vált teljessé, mik mostantól elérhetők a Solar Tackle Hungary kínálatában is!

 Az új hosszú szárú Titanium lengőkart bármilyen helyzetben tudjuk alkalmazni legyen szó laza zsinór beállítást, vagy éppen tomboló szélviharról, amikor szinte pattanásig kell feszíteni a damilt. Az új Titanium rendszer csak akkor fog jelezni, amikor valóban kapása van.

Solar Titanium Indicator System

A Titanium többfunkciós karja tartalmaz egy felső forgáspontot, amelyet a recézett nyak elfogatásával tudunk zárt és nyitott állapotba helyezni, így tudjuk szabályozni a kar feszességét, rugalmasságát, így teljes mértékben ki tudjuk küszöbölni az oldalirányú elmozdulásokat.

Solar Titanium Indicator System

A Titanium kapásjelző a repülőgépgyártásban is használt fémötvözetből készül, ezáltal lesz rendkívül rugalmas és tartós. A Solar egyedülálló módon két forgó pontot helyezett el a kapásjelző fej és kar közé, így biztosítva azt, hogy akár ejtős, akár húzós kapás esetén a jelző fej végig függőleges maradjon.

Solar Titanium Indicator System

A rendszer lehetővé teszi, hogy kedvünkre variáljuk az új IPRO fejekkel, így a színeket kedvünkre megválaszthatjuk.

Keressétek a legújabb Titanum kapásjelzőket a Solar Tackle Hungary webshopjában!

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 


Kommentelheted a Google Plus oldalunkon is!

 

 

FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés