www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A 2008. év elején Nagy-Britanniában, három tagból álló csapattal indítottuk el a SONIK céget. Bíztunk a szakmai tudásunkban, hiszen hárman együttesen, több mint 60 év tapasztalattal rendelkeztünk a botépítésben. Ez egy életre szóló szenvedély számunkra, a cél mindig is a legjobb műlegyes, tengeri, és főleg pontyozó botok fejlesztése, megalkotása volt. Az alapötlet a cég alapításakor, hogy olyan termékeket hozzunk létre, melyek minősége és értéke egyaránt kimagasló, emellett ár/teljesítmény aránya verhetetlen a piacon. A SONIKnál a versenyképes ár és a minőség megtartása, a legfontosabb szempont, amit cégünk folyamatosan fenntart.

Bemutatkozik a SONIK 

A két alapító tag Ian Mc-Cormack és Tony Anderson a vállalkozás elejétől kezdve aktívan részt vettek a design és a teljes termékfejlesztési program minden egyes fázisában. Továbbá -ellentétben a legtöbb vállalattal- egy rendkívül hatékony ügyfélszolgálati rendszert is kiépítettek, melynek köszönhetően folyamatosan a vásárlók rendelkezésére állnak.

Bemutatkozik a SONIK

A cég székhelye egy Észak-Angliai kisvárosban Blyth-ben található. A gyártás a világ több pontján zajlik, azonban a csapattagok a cég főhadiszállásáról igyekeznek újabb és jobb botokat alkotni. A SONIK botok bejárták már Európát, Japánt, Ausztráliát, a Dél Afrikai Köztársaságot, és az Egyesült Államokat is.

Bemutatkozik a SONIK

A cég sikereit olyan neves pontyhorgászoknak is köszönhetjük, mint Nick Helleur és Jake Langley Hobbs. Az ő tapasztalataiknak, és a valós helyzetekben történő teszteknek köszönhetően, olyan termékeket sikerült alkotni, melyeket maximális elégedettséggel fogadtak a horgászok.

Bemutatkozik a SONIK

Cégünk profiljába beletartozik még a legyező és a tengeri horgászbotok gyártása is, azonban a fő szegmenst a pontyozó botok elkészítése jelenti. A közelmúltban cégünk számos újdonsággal lépett piacra, az SK3XTR és az SK4XTR botokat rendkívül nagy méretválasztékkal jelentettük meg, ezen belül, 40 mm-es és 50 mm-es keverőgyűrűkkel is. Bízunk benne, hogy ilyen széles választékkal, minden pontyhorgász igényeit ki tudjuk elégíteni.

Bemutatkozik a SONIK

A 2013-as szezon újdonsága az NCT széria. Hihetetlen gyors akcióját a NanoCarbon Technológiának köszönheti, így páratlan dobási tulajdonságokkal rendelkezik. A Sonik egyike annak a két vállalatnak a piacon, akik ezt az új technológiát sikeresen alkalmazzák. A cég 2013-as nagy tervei közé tartozik, hogy híres és nagy tapasztalattal rendelkező Európai horgászokkal együttműködve, még sikeresebbek lehessenek a fejlesztések és a termékpaletta bővítése során.

Bemutatkozik a SONIK

Magyarországon forgalmazza: Carpclub >> 

 

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!
 

FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés