www.Horgaszat.Com - Pontyhorgász-magazin - Online

A Sanctuary Retention Sling a Trakker Products 2013.-ban debütált újdonsága, amely a már jól ismert mérlegelő zsák továbbfejlesztett változata. A fantasztikus és egyedi halkímélő eszközt a Trakker Products a Korda Team-el karöltve valósította meg. Tudatos tervezésénél fogva tulajdonképpen három az egyben, hiszen mérlegelésre, halvisszaengedésre és haltartóként is tökéletesen használható.

 

A speciális igényeknek minden tekintetben megfelelő „zsák" a fotózásig vagy éppen a hal visszaengedéséig a lehető legnagyobb biztonságban tartja még a legnagyobb méretű pontyot is. A rendkívül sűrű szövésű, halbarát anyagból készült hálójának köszönhetően állandóan friss víz jut a halnak, így sokkal nyugodtabban viseli az átmeneti rabságot. Ultra erős terhelésnek kitett merevítő pálcákkal látták el, amelyek soha nem fognak eltörni vagy deformálódni.

Mérlegelő zsák - Trakker

A merevítő rudak széleire elhelyezésre került 4 db lebegő habszivacs is, így a praktikus haltartó mindvégig a víz felszínén marad. Az ízléses Sanctuary Retention Sling erős, robusztus és strapabíró hevederekkel, ergonomikus kialakítású kényelmes fogantyúkkal, körbecipzározható felső résszel kerül forgalomba. Anyagánál fogva hihetetlenül gyorsan, akár fél órán belül teljesen megszárad.

Különlegességét képezi, hogy a legendás hírű AQUATEXX anyagból készült igényes hordtáskában kerül forgalomba. Két méretben kapható (Standard, XL).

Mérlegelő zsák - Trakker

 

Ára:
115cmx65cm - normál - 15,640 Ft
132cmx70cm - XL - 17,590 Ft

Megvásárolható:

Rodland horgász webáruház - www.rodland.hu

Szeretnél hozzászólni?
Kommenteld a cikket Facebook-oldalunkon!

 

 

FacebookTwitterGoogle bookmark

Frank Pizon - A nádas hangjai

Trakker TV

Hirdetés